1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

AC97 Audio

Discussion in 'Hardware' started by getuonline, Apr 23, 2006.

  1. getuonline

    getuonline Private E-2

    I recently reformated my hard drive (first time). Everything has gone OK but my onboard AC97 audio is not working. Is enabled for auto detect in BiOS, but not working.

    Refer to attached screen dump of my audio devices available.

    If anybody could give me a clue on how to fix this.

    Attached Files:

  2. tunered

    tunered MajorGeek

    you might want to load the drivers for it.
  3. getuonline

    getuonline Private E-2

    Thanks, but I was probably after some more detailed assistance, like a location where I might download some drivers. I can't find the drivers
  4. ericburnson

    ericburnson Private E-2

    try here

    does anyboady can help me I just boughet new lap with ac97 audio ,I have two problems
    1. when i conect to my extarial speakers (2.1) the voulme is very low and cant hear my subwoffer ( they working propertly on my old one).
    2.when I use the speakers on the maasanger it have strong feedback news ,

    toshiba supporort just replay maybe this model M70 have low sound card ???

    Please advice
  5. getuonline

    getuonline Private E-2

    THanks- got the files I need, all working now and currently listening to music while I work.


Share This Page

MajorGeeks.Com Menu

MajorGeeks.Com \ All In One Tweaks \ Android \ Anti-Malware \ Anti-Virus \ Appearance \ Backup \ Browsers \ CD\DVD\Blu-Ray \ Covert Ops \ Drive Utilities \ Drivers \ Graphics \ Internet Tools \ Multimedia \ Networking \ Office Tools \ NEW! PC Games \ System Tools \ Macintosh \ Demonews.Com \ Top Downloads

MajorGeeks.Com \ News (Tech) \ Off Base (Other Websites News) \ Way Off Base (Offbeat Stories and Pics)

Social: Facebook \ YouTube \ Twitter \ Tumblr \ Pintrest \ RSS Feeds