1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

another posting problem

Discussion in 'Software' started by g-ann, Sep 15, 2007.

  1. g-ann

    g-ann Private E-2

    Hey Guys! Man, am I glad I found this website! You'll be hearing from me alot! The problem that I'm having is with one particular forum, I can go all over the forum but I can't reply, post a message, etc... The error I get says 1.) object doesn't support this property or method 2.) Automation server canot create object. I have been messing with this for 3 weeks! I've tried alll the tech supports I could find but no help. It's really aggravating me! Will you help me please? Thank you!
  2. bjgarrick

    bjgarrick MajorGeeks Admin - Malware Expert

    What forum is it you can't post in? I'm going to assume it's a forum in MG's?
  3. g-ann

    g-ann Private E-2

    No, it's not a forum in MG's. It's a forum on another website that I go to alot. I can read all the other replies, etc but can't join in.
  4. bjgarrick

    bjgarrick MajorGeeks Admin - Malware Expert

    What type of forum is it if I may ask?

    I'm not saying I won't help, however it wouldn't be right for a user to join our forum just for help in going to another forum.

Share This Page

MajorGeeks.Com Menu

MajorGeeks.Com \ All In One Tweaks \ Android \ Anti-Malware \ Anti-Virus \ Appearance \ Backup \ Browsers \ CD\DVD\Blu-Ray \ Covert Ops \ Drive Utilities \ Drivers \ Graphics \ Internet Tools \ Multimedia \ Networking \ Office Tools \ NEW! PC Games \ System Tools \ Macintosh \ Demonews.Com \ Top Downloads

MajorGeeks.Com \ News (Tech) \ Off Base (Other Websites News) \ Way Off Base (Offbeat Stories and Pics)

Social: Facebook \ YouTube \ Twitter \ Tumblr \ Pintrest \ RSS Feeds