1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

computer running slow

Discussion in 'Hardware' started by X_40's_X, Aug 3, 2006.

  1. X_40's_X

    X_40's_X Specialist

    alright well ever since i put my old hard drive in my computer its been going slow.. so i restart it and its normal again.. and sometimes when im playing simple games like counter-strike.. i freeze and when i try to open task manager it doesnt go.. everything is just froze so i gotta restart my computer.. anyone have any ideas what could be wrong??.. could i of messed a part up when putting my other hard drive in?
  2. TimW

    TimW MajorGeeks Administrator - Jedi Malware Expert Staff Member

    Would need to know what you did. As in, did you set the jumpers properly ...is the master at the end of the ide cable? Is the connection tight? :)
  3. X_40's_X

    X_40's_X Specialist

    what should the jumpers be set to on the old hard drive? b/c i just stuck it in the computer and it worked :p lol
  4. TimW

    TimW MajorGeeks Administrator - Jedi Malware Expert Staff Member

    On the hard drive there should be a diagram of how the jumpers are to be set ...or on the manuf. website ...master (the hard drive with the os - at the end of the ide cable) , slave (your added hard drive at the middle connector) or, if your mobo supports it, both set to cable select, but still in the order given on the ide cable.

Share This Page

MajorGeeks.Com Menu

MajorGeeks.Com \ All In One Tweaks \ Android \ Anti-Malware \ Anti-Virus \ Appearance \ Backup \ Browsers \ CD\DVD\Blu-Ray \ Covert Ops \ Drive Utilities \ Drivers \ Graphics \ Internet Tools \ Multimedia \ Networking \ Office Tools \ NEW! PC Games \ System Tools \ Macintosh \ Demonews.Com \ Top Downloads

MajorGeeks.Com \ News (Tech) \ Off Base (Other Websites News) \ Way Off Base (Offbeat Stories and Pics)

Social: Facebook \ YouTube \ Twitter \ Tumblr \ Pintrest \ RSS Feeds