1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Issues With Running Teamspeak Server

Discussion in 'Software' started by Willyamm, Nov 13, 2005.

  1. Willyamm

    Willyamm Private E-2

    okay i use Bellsouth DSL
    Private IP is Static. Public is Dynamic.

    you can check www.portforward.com for the ports it uses. but i think its reffering to Teamspeak 1 and not Teamspeak RC2 that i use.

    Teamspeak Site: www.goteamspeak.com

    the UDP port it uses is 8767 which i have opened. im on my private static ip
    (192.168.x.xx), i have got it running on my public ip but it is dynamic so everytime i restart the computer i have to give everyone the new IP which is a humongous hassle and really just not worth the effort of tracking down everyone for it.

    i cant seem to get other people to connect to me. im the only one that can connect to the server.

    your replies are very much appreciated.

Share This Page

MajorGeeks.Com Menu

MajorGeeks.Com \ All In One Tweaks \ Android \ Anti-Malware \ Anti-Virus \ Appearance \ Backup \ Browsers \ CD\DVD\Blu-Ray \ Covert Ops \ Drive Utilities \ Drivers \ Graphics \ Internet Tools \ Multimedia \ Networking \ Office Tools \ NEW! PC Games \ System Tools \ Macintosh \ Demonews.Com \ Top Downloads

MajorGeeks.Com \ News (Tech) \ Off Base (Other Websites News) \ Way Off Base (Offbeat Stories and Pics)

Social: Facebook \ YouTube \ Twitter \ Tumblr \ Pintrest \ RSS Feeds