1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No sound.. Sigmatel code 10 error?

Discussion in 'Software' started by remus1997, Apr 30, 2012.

  1. remus1997

    remus1997 Private E-2

    Im looking like 5 hours straight for a solution because i cant get my sound to work, in Device manager theres something yellow at Sigmatel audio codec.
    It drives me crazy could someone help me please?
    It happened when i wanted to install Realtek for some reason.
    I use Windows XP
    PS im dutch and not that great in english language so sometimes i cant understand..
  2. falconattack

    falconattack Sergeant Major

    Hi my friend , welcome to MG's :major

    What is your machine specs ? Download this tool !! :wave


    follow the process :

    from left column choose

    Summary ( wait 30 seconds until report generated )

    from bar menu select :

    Save as Text file

    choose desktop as saving location

    follow this process to post your machine type report

  3. iain.t

    iain.t MajorGeek


Share This Page

MajorGeeks.Com Menu

MajorGeeks.Com \ All In One Tweaks \ Android \ Anti-Malware \ Anti-Virus \ Appearance \ Backup \ Browsers \ CD\DVD\Blu-Ray \ Covert Ops \ Drive Utilities \ Drivers \ Graphics \ Internet Tools \ Multimedia \ Networking \ Office Tools \ NEW! PC Games \ System Tools \ Macintosh \ Demonews.Com \ Top Downloads

MajorGeeks.Com \ News (Tech) \ Off Base (Other Websites News) \ Way Off Base (Offbeat Stories and Pics)

Social: Facebook \ YouTube \ Twitter \ Tumblr \ Pintrest \ RSS Feeds