MajorGeeks Support Forums

Go Back   MajorGeeks Support Forums > ----------= PC, Desktop and Laptop Support =---------- > Hardware
Register FAQ Members List Calendar Casino Mark Forums Read

Hardware Hardware like hard drives, motherboards, video cards, printers, CD-ROMs, etc.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-09-08, 19:56
pansygirl's Avatar
pansygirl pansygirl is offline
Private First Class
 
Join Date: Jan 2005
Location: Lancaster, PA
Posts: 58
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem with netgear RP614v2 WAN port Statis is ERROR

My hubby is having an issue with our netgear RP614v2 WAN port. The status is ERROR. We are using a ARRIS Telephone modem, Model TM402p/110. Is there anyway anyone knows to correct this or find out what the error is? He has googled and searched everywhere he know to go. Any help would be greatly appreciated.

We have 6 pcs on our personal Lan, 4 desktops and 2 laptops. We do not have wireless. We do have cable. If you need any other info, please let me know.

Thanks
Reply With Quote
Sponsored links
  #2  
Old 03-10-08, 11:12
matrixblue's Avatar
matrixblue matrixblue is offline
Private First Class
 
Join Date: Mar 2008
Location: The Bahamas
Posts: 63
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Re: Problem with netgear RP614v2 WAN port Statis is ERROR

If you haven't already solved the problem I would like you to explain the problem in greater detail explaining the layour of your network and what network devices you are using
Reply With Quote
  #3  
Old 05-20-08, 22:59
pansygirl's Avatar
pansygirl pansygirl is offline
Private First Class
 
Join Date: Jan 2005
Location: Lancaster, PA
Posts: 58
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Problem with netgear RP614v2 WAN port Statis is ERROR

I haven't received any help with this matter. Sorry to reply so late, I just found this buried in my Inbox.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Netgear wireless LAN problem Mourndark Hardware 1 09-09-07 09:40
NetGear WGR 614 v6 problem IRG SithLord Hardware 1 01-06-06 04:31
Problem with NETGEAR WGR614v4 prewitt81 Hardware 1 06-27-05 08:51
Problem with Netgear router and AOL protypex Hardware 0 06-09-05 02:24
I have a problem with Netgear Wireless PCI Card maurorocha Hardware 0 02-02-05 09:13


All times are GMT -5. The time now is 20:37.

MajorGeeks.Com Menu

MajorGeeks.Com \ All In One Tweaks \ Android \ Anti-Malware \ Anti-Virus \ Appearance \ Backup \ Browsers \ CD\DVD\Blu-Ray \ Covert Ops \ Drive Utilities \ Drivers \ Graphics \ Internet Tools \ Multimedia \ Networking \ Office Tools \ NEW! PC Games \ System Tools \ Macintosh \ Demonews.Com \ Top Downloads

MajorGeeks.Com \ News (Tech) \ Off Base (Other Websites News) \ Way Off Base (Offbeat Stories and Pics)

Social: Facebook \ YouTube \ Twitter \ Tumblr \ Pintrest \ RSS Feeds


All content Copyright MajorGeeks.com source code Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright © 2009 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Ad Management by RedTyger