MajorGeeks Support Forums

Go Back   MajorGeeks Support Forums > ----------= PC, Desktop and Laptop Support =---------- > Hardware
Register FAQ Members List Calendar Casino Mark Forums Read

Hardware Hardware like hard drives, motherboards, video cards, printers, CD-ROMs, etc.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-06-12, 14:48
grc123 grc123 is offline
Major Geek
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 2,244
Thanks: 1,345
Thanked 21 Times in 21 Posts
Unhappy Dig Cam Worked Fine Before, but not now?

This is a Vista Home-Basic SP2 OS

My Nikon Digital Camera worked on this desktop (uploaded pics from the cam to the PC) last time I attempted it (about six months ago), but since then the computer was moved (meaning unplugged, etc.), and now it won't work (PC doesn't recognize the cam?).

I used to be able to simply attach the camera to the USB cord, and it was recognized automatically. Now I can't even find it when I look for it..?

Any ideas?

Thanks in advance . . .
Reply With Quote
Sponsored links
  #2  
Old 05-07-12, 05:17
Toke's Avatar
Toke Toke is offline
Major Geek
 
Join Date: Jul 2002
Location: Bournemouth UK
Posts: 1,166
Thanks: 17
Thanked 75 Times in 75 Posts
Default Re: Dig Cam Worked Fine Before, but not now?

Have you tried a different USB cord as maybe the one you are using has become faulty ? Have you connected other devices to USB port and do they work ok. ?? Look in Device Manager and see if any Yellow exclamation or Red Cross markers. Have you connected it to another Rig??
__________________
Asus M4A88T.AMD Phenom 2 X2 565 Black Edition 3.4GHz,4Gig Corsair DDR3.Asus EN210 Vid
Reply With Quote
  #3  
Old 05-07-12, 07:57
gloozit's Avatar
gloozit gloozit is offline
Major Geek
 
Join Date: Feb 2009
Location: The Third Coast
Posts: 1,091
Thanks: 233
Thanked 187 Times in 153 Posts
Default Re: Dig Cam Worked Fine Before, but not now?

This won't fix your problem, but if you have a memory card (and a card reader in your PC) you can grab the pics that way.
Like Toke pointed out, possibly the USB or a driver.
I had the same problem a couple of years ago, can't remember what I did to fix it, but it was relatively easy.
Toke will get you straight.
__________________
"I didn't do anything wrong, and I may do it again."
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to gloozit For This Useful Post:
grc123 (05-27-12)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
3 things that worked fine before malware and now dont... oliver r Software 0 11-18-10 08:27
Not sure if it worked Sarinne Malware Removal 6 02-18-10 14:35
Guess everthing worked fine....recheck my logs pls rakesh Malware Removal 3 04-19-09 00:24
It worked ! Confussed in AZ Malware Removal 1 03-15-09 15:06
Your advice worked!!! dragonlady Malware Removal 1 01-02-06 10:31


All times are GMT -5. The time now is 09:35.


MajorGeeks.Com Home Page
| Admin Tools | All In One | Anti-Spyware | Anti-Virus | Appearance | Backup | Benchmarking | BIOS | Browsers | Covert Ops |
Data Recovery | Diagnostics | Drive Cleaners | Drive Utilities | Drivers | Driver Tools Ergonomics | Firewalls | Games | Game Tweaks | Graphics | Input Devices | Internet Tools | Macintosh | Mail Utilities | Memory | Messaging | Monitoring | Microsoft | Multimedia | Networking | Office Tools | Process Management | Processor | Registry | Security | System Info | Toys | Video | Miscellaneous
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright © 2009 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Ad Management by RedTyger