MajorGeeks Support Forums

Go Back   MajorGeeks Support Forums > ----------= PC, Desktop and Laptop Support =---------- > Malware Removal
Register FAQ Members List Calendar Casino Mark Forums Read

Malware Removal Malware removal forum. Please see the READ ME FIRST thread before you post. Forum is staffed by a small number of volunteers, please be patient.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-28-06, 11:42
Dusten Dusten is offline
Private E-2
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Whats wrong with it?

Alright, so first what my computer is doing.
It is taking abnormally long to start up, and it started this all of the sudden.
When i try and open "my computer" it takes forever to show the C drive, e drive, and my documents.
When i using ie and i am in a web address, it takes approx 30 seconds to open the page. But, once it has opened that page, such as forums.majorgeeks.com, it will open it right away everytime after that, or any page associated. But, if go to google, and do a search, i can open the page right away.
I followed all the step listed in sections above.
here are the logs i have.
Attached Files
File Type: txt newfiles.txt (23.0 KB, 1 views)
File Type: txt runkeys.txt (15.8 KB, 1 views)
File Type: log hijackthis.log (7.0 KB, 1 views)
Reply With Quote
Sponsored links
  #2  
Old 10-28-06, 11:45
Dusten Dusten is offline
Private E-2
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Whats wrong with it?

Here are the other two logs, thanks guys for any help you can offer.
Attached Files
File Type: txt bdscan.txt (17.0 KB, 0 views)
File Type: txt Activescan.txt (3.6 KB, 1 views)
Reply With Quote
  #3  
Old 10-28-06, 19:51
bjgarrick's Avatar
bjgarrick bjgarrick is offline
MajorGeeks Admin - Malware Expert
 
Join Date: Oct 2004
Location: Southern Alabama
Posts: 16,069
Thanks: 0
Thanked 224 Times in 221 Posts
Default Re: Whats wrong with it?

Before we begin, please download the following file. I would save to the Desktop or somewhere you can find it easily as we will be using it in a few minutes.

FixDXC

Now ,please look in Add/Remove Programs for the following and uninstall them if found:

DeluxeCommunications

If there is no Add or Remove Programs entry for this programs, click on Start, then Run and type the following in the Open: field:

Quote:
C:\Program Files\DeluxeCommunications\Dxc.exe /u
Hit OK once you have entered the above.

The DeluxeCommunications uninstall program will load and you will be asked to enter a security code. Enter the security code in the file and then press the OK button. Follow the on screen instructions and reboot when prompted.

When you reboot, tap the F8 key to boot into Safe Mode


Once in Safe Mode procede with the next steps,

Now scan with HijackThis and check the boxes for the following entries:
( Make sure ALL browser windows are closed when you click FIX )

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =

R3 - URLSearchHook: (no name) - {A8BD6820-6ED7-423E-9558-2D1486B0FEEA} - (no file)

O15 - Trusted Zone: *.elitemediagroup.net
O15 - Trusted Zone: http://click.getmirar.com (HKLM)
O15 - Trusted Zone: http://click.mirarsearch.com (HKLM)
O15 - Trusted Zone: http://redirect.mirarsearch.com (HKLM)
O15 - Trusted Zone: http://awbeta.net-nucleus.com (HKLM)

Again, make sure ALL browser windows are closed when you click FIX.

Now, navigate to and DELETE the following if they should remain:

C:\WINNT\Q05SQw Delete this whole folder if it exist!

C:\Program Files\DeluxeCommunications Delete this whole folder if it exist!

C:\Documents and Settings\rinc\Application Data\DBsign Delete this whole folder if it exist!

C:\WINNT\1205.exe

C:\WINNT\TIELT001.exe

C:\Documents and Settings\rinc\Application Data\Dxcuknwrd.dll

C:\Documents and Settings\rinc\Application Data\Dxcknwrd.dll

C:\Documents and Settings\rinc\Application Data\Dxccwrd.dll

Next, run CCleaner to clean up cookies and temp files.

After you complete the above, REBOOT to normal mode and let me know how things are running. Also please attach a fresh HJT log with a new ShowNew and GetRunKey Log.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-29-06, 13:14
Dusten Dusten is offline
Private E-2
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Whats wrong with it?

Alright, i followed your directions.
Deluxecommunications didnt exist, so i couldnt uninstall it or delete the folder.
Deleted all other folders, and ran HJT in safe mode, deleted entries that you noted.
Computer is doing the same thing.
Also, when it is hanging up, during the start up/log on process it tells me that my norton AV has been disabled.
here are the new logs.
Attached Files
File Type: log hijackthis.log (5.4 KB, 1 views)
File Type: txt newfiles.txt (22.2 KB, 1 views)
File Type: txt runkeys.txt (15.9 KB, 1 views)
Reply With Quote
  #5  
Old 10-29-06, 21:35
bjgarrick's Avatar
bjgarrick bjgarrick is offline
MajorGeeks Admin - Malware Expert
 
Join Date: Oct 2004
Location: Southern Alabama
Posts: 16,069
Thanks: 0
Thanked 224 Times in 221 Posts
Default Re: Whats wrong with it?

Your logs look good to me, I would try to eliminate some startup items to see if that speeds it up some. I do not see anything that would be causing it to run slow in your logs.
Reply With Quote
Sponsored links
  #6  
Old 10-29-06, 21:37
Dusten Dusten is offline
Private E-2
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Whats wrong with it?

very perplexing...
the problem i listed with IE didnt go away either.
Reply With Quote
  #7  
Old 10-29-06, 21:40
bjgarrick's Avatar
bjgarrick bjgarrick is offline
MajorGeeks Admin - Malware Expert
 
Join Date: Oct 2004
Location: Southern Alabama
Posts: 16,069
Thanks: 0
Thanked 224 Times in 221 Posts
Default Re: Whats wrong with it?

Quote:
Originally Posted by Dusten
very perplexing...
the problem i listed with IE didnt go away either.
Explain to me what problems you are having?
Reply With Quote
  #8  
Old 10-29-06, 21:43
Dusten Dusten is offline
Private E-2
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Whats wrong with it?

I'll start with turning the computer on and go from there.
During startup(win2k) the bluebar at the bottom pauses at the same spot, everytime, for about 30-45 seconds(this is new)
After i log on, it is about 1-2 minutes before i can do anything, after it gives me the wierd message about norton, i can proceed.
When i open my computer, it takes about 1 minute before it will show me the drives in there.
When i run IE, and i type something in the address bar, it takes about 45 seconds to load the page, but if i type it in the google bar, it loads instantly. Shut downs are taking equally long.
Reply With Quote
  #9  
Old 10-29-06, 21:59
bjgarrick's Avatar
bjgarrick bjgarrick is offline
MajorGeeks Admin - Malware Expert
 
Join Date: Oct 2004
Location: Southern Alabama
Posts: 16,069
Thanks: 0
Thanked 224 Times in 221 Posts
Default Re: Whats wrong with it?

Norton is a resource hog so this is partially what's causing the slowness.

Download Reg Supreme 1.4

When prompted, run the "Aggressive" scan and fix all found problems. Reboot once complete and let me know if speed increases.
Reply With Quote
  #10  
Old 10-30-06, 11:22
Dusten Dusten is offline
Private E-2
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Whats wrong with it?

BJ, this is my work computer, so i was at work when i was on here yesterday. I shut it down, came in to work, started it up, and all my issues seem to be resolved. Normal start up, no messages from norton, nothing. Thanks a ton for all the info you gave me.
Reply With Quote
Sponsored links
  #11  
Old 10-31-06, 21:04
bjgarrick's Avatar
bjgarrick bjgarrick is offline
MajorGeeks Admin - Malware Expert
 
Join Date: Oct 2004
Location: Southern Alabama
Posts: 16,069
Thanks: 0
Thanked 224 Times in 221 Posts
Default Re: Whats wrong with it?

Quote:
Originally Posted by Dusten
BJ, this is my work computer, so i was at work when i was on here yesterday. I shut it down, came in to work, started it up, and all my issues seem to be resolved. Normal start up, no messages from norton, nothing. Thanks a ton for all the info you gave me.
Your Welcome! Glad things are running fine with no problems, sometimes a reboot or shut down will fix some small issues.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:01.

MajorGeeks.Com Menu

MajorGeeks.Com \ All In One Tweaks \ Android \ Anti-Malware \ Anti-Virus \ Appearance \ Backup \ Browsers \ CD\DVD\Blu-Ray \ Covert Ops \ Drive Utilities \ Drivers \ Graphics \ Internet Tools \ Multimedia \ Networking \ Office Tools \ NEW! PC Games \ System Tools \ Macintosh \ Demonews.Com \ Top Downloads

MajorGeeks.Com \ News (Tech) \ Off Base (Other Websites News) \ Way Off Base (Offbeat Stories and Pics)

Social: Facebook \ YouTube \ Twitter \ Tumblr \ Pintrest \ RSS Feeds


All content Copyright MajorGeeks.com source code Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright © 2009 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Ad Management by RedTyger