MajorGeeks Support Forums

Go Back   MajorGeeks Support Forums > ----------= PC, Desktop and Laptop Support =---------- > Software
Register FAQ Members List Calendar Casino Mark Forums Read

Software Software such as operating systems like Windows XP, Windows Vista, Windows 7 etc., or specific programs.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-18-07, 16:35
Wayne82's Avatar
Wayne82 Wayne82 is offline
Sergeant Major
 
Join Date: Mar 2007
Location: England
Posts: 896
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default AVG not loading at startup?

I have no idea why, but AVG isnt loading at startup, i have no viruses on here and my computer is tottaly normal. I must have messed something up in the registry when using jvPowerTools or TuneUp2007 i think. I cant find the option to load at startup anywhere in AVG settings. Would it be best to just to re-install?

Any help would be greatly appreciated.
__________________
Insert random witty comment here .. ;p
Reply With Quote
Sponsored links
  #2  
Old 04-18-07, 16:37
sheesh721 sheesh721 is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 164
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Re: AVG not loading at startup?

go to Start > Run and type in msconfig

Tab over to the Startup tab and look to see for any files in the AVG folder. If they are unchecked, recheck them, save the changes and reboot your computer.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-18-07, 16:44
Wayne82's Avatar
Wayne82 Wayne82 is offline
Sergeant Major
 
Join Date: Mar 2007
Location: England
Posts: 896
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: AVG not loading at startup?

No, AVG isnt there, I always do dumb stuff like this

I installed a program called Startup Delayer, thats supposed to speed up windows loadin by staggering the programs, it was crappy so I uninstalled it, I reckon thats whats messed me up.

Any more suggestions please?
__________________
Insert random witty comment here .. ;p
Reply With Quote
  #4  
Old 04-18-07, 17:47
sheesh721 sheesh721 is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 164
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Re: AVG not loading at startup?

AVG is free. Uninstall it and reinstall it.
Reply With Quote
  #5  
Old 04-18-07, 18:30
Wayne82's Avatar
Wayne82 Wayne82 is offline
Sergeant Major
 
Join Date: Mar 2007
Location: England
Posts: 896
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: AVG not loading at startup?

Ill do that, a lot easier eh?

Well said matey
__________________
Insert random witty comment here .. ;p
Reply With Quote
Sponsored links
  #6  
Old 04-18-07, 19:28
dream.big's Avatar
dream.big dream.big is offline
Private E-2
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: AVG not loading at startup?

to open any(?) file/program at startup you should follow the following procedures:

1. open run, type regedit and press enter, this will bring up the registry editor
2. go to HKEY_LOCAL_MACHINE/software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Run
3. right click on the blank space on the right and click new-->string value
4. rename it to the program's/file's (which you want to run automatically at startup) name
note: it doesn't matter what you rename it to
5. double click on it and type in the exact location of the program/file
6. click ok and close the registry editor

when the next time you boot up your computer, the program/file should open automatically

***i just figured this out
Reply With Quote
  #7  
Old 04-19-07, 07:27
Wayne82's Avatar
Wayne82 Wayne82 is offline
Sergeant Major
 
Join Date: Mar 2007
Location: England
Posts: 896
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: AVG not loading at startup?

I re-installed, its all fine now, thanks people. Turns out this is a slightly newer build too I think and I spotted a newer version of Thunderbird whilst looking!.

Thanks
__________________
Insert random witty comment here .. ;p
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Slow boot, startup, and software loading issues shattered.likeness Software 5 12-20-06 15:24
sumthing is preventing usb drivers from loading at startup ariko Software 0 11-29-06 11:13
How to control the program loading in the startup at XP Home? French Horn Software 3 08-16-06 07:34
StartUp loading error. rodell Malware Removal 11 04-09-06 21:48
Lag, slow loading times, slow startup/shutdown nickwsu Malware Removal 21 01-03-06 21:06


All times are GMT -5. The time now is 20:17.

MajorGeeks.Com Menu

MajorGeeks.Com \ All In One Tweaks \ Android \ Anti-Malware \ Anti-Virus \ Appearance \ Backup \ Browsers \ CD\DVD\Blu-Ray \ Covert Ops \ Drive Utilities \ Drivers \ Graphics \ Internet Tools \ Multimedia \ Networking \ Office Tools \ NEW! PC Games \ System Tools \ Macintosh \ Demonews.Com \ Top Downloads

MajorGeeks.Com \ News (Tech) \ Off Base (Other Websites News) \ Way Off Base (Offbeat Stories and Pics)

Social: Facebook \ YouTube \ Twitter \ Tumblr \ Pintrest \ RSS Feeds


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright © 2009 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Ad Management by RedTyger