MajorGeeks Support Forums

Go Back   MajorGeeks Support Forums > ----------= PC, Desktop and Laptop Support =---------- > Hardware
Register FAQ Members List Calendar Casino Mark Forums Read

Hardware Hardware like hard drives, motherboards, video cards, printers, CD-ROMs, etc.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-28-07, 12:47
jimfarb jimfarb is offline
Private E-2
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Network quit after McAfee install

Hi,
I am in the process of replacing my old computer with a new one. The old one is running XP Home SP2 and the New one XP Media 2002 SP2. I have the two computers connected with an ethernet cable so I could access the files on my old computer and transfer them as needed. All was well until I installed a newer version of McAfee with: Security Center V. 7.2 , Virus Scan V.11.2 , Personal Firewall V. 8.2 and Site Advisor V. 2.4 on the new computer. Now I can't bring up the other computer in Network Places. I still have McAfee Security Center and Virus Scan 10 installed on the old computer. I get a message on my newcomputer that the other computer is not protected and to install McAfee on the other computer but I don't plan to connect it back to the internet after I complete my transfers.

If I Disable the Firewall on the new computer the best I can get is "limited conectivity" and if I try to transfer or copy files the connection will crash and corrupt files.

Are there any other suggestions before I uninstall McAfee on my new computer? I didn't want to transfer everything right away but I can and then reinstall McAfee and then just delete the things I don't need.

Thanks for any help.

Jim
Reply With Quote
Sponsored links
  #2  
Old 08-02-07, 07:41
janitor janitor is offline
Private E-2
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Network quit after McAfee install

what firewall did you turn off?the windows xp firewall or the mcaffee firewall?try checking it out and the mcaffee security center.it must be the mcaffee configuration
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mcafee install problems sradwxi Software 11 03-19-09 12:31
McAfee install problems- Windows Installer? skenick Software 0 11-16-06 19:31
Cannot un-install McAfee or install TMIS Dawniepoo Malware Removal 8 09-25-04 11:49
SP2 Network Install: 272 MB. Single Machine Install: ??? MB. Wisewiz Software 5 08-18-04 21:37
mandrake 9.2 network install unclematty Software 0 12-12-03 16:32


All times are GMT -5. The time now is 08:23.


MajorGeeks.Com Home Page
| Admin Tools | All In One | Anti-Spyware | Anti-Virus | Appearance | Backup | Benchmarking | BIOS | Browsers | Covert Ops |
Data Recovery | Diagnostics | Drive Cleaners | Drive Utilities | Drivers | Driver Tools Ergonomics | Firewalls | Games | Game Tweaks | Graphics | Input Devices | Internet Tools | Macintosh | Mail Utilities | Memory | Messaging | Monitoring | Microsoft | Multimedia | Networking | Office Tools | Process Management | Processor | Registry | Security | System Info | Toys | Video | Miscellaneous
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright © 2009 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Ad Management by RedTyger