MajorGeeks Support Forums

Go Back   MajorGeeks Support Forums > ----------= PC, Desktop and Laptop Support =---------- > Software
Register FAQ Members List Calendar Casino Mark Forums Read

Software Software such as operating systems like Windows XP, Windows Vista, Windows 7 etc., or specific programs.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-19-04, 07:00
Royden Royden is offline
Private E-2
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Cursor stopped mouse dead?

Hello.. recently I was using my computer, everything working perfectly.. then my cursor sticks-froze-won't move. I tried to reboot but the cursor is stuck in same place on the screen. I checked all connections on my Logitech optical mouse, new batteries, etc. Then I reinstalled the mouseware, to no avail. I have never seen anything like this and it is hard to troubleshoot (for me anyway) without the use of the mouse. I do not know what to do now. I can't even begin to guess what has happened here. Anyone who can suggest? I am thinking of taking the Logitech optical mouse back for a replacement. but I still don't know what is best here. Help, please anyone.
Thank you kindly.
Reply With Quote
Sponsored links
  #2  
Old 01-19-04, 07:03
ACE 256's Avatar
ACE 256 ACE 256 is offline
MajorGeeks Forum Administrator - Overclocking Expert
 
Join Date: Jan 2004
Location: 3915'58"N, 8132'32"W
Posts: 1,965
Thanks: 2
Thanked 29 Times in 20 Posts
Default

Ya scan for virises and spyware?
__________________
" I don't care about what anything was DESIGNED to do, I care about what it CAN do. " - Gene Kranz
Reply With Quote
  #3  
Old 01-19-04, 07:05
Royden Royden is offline
Private E-2
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have Grisoft AVG and Spybot running on this Dell system. WIN ME 128 MB Ram
Quote:
Originally Posted by ACE 256
Ya scan for virises and spyware?
Reply With Quote
  #4  
Old 01-19-04, 07:08
ACE 256's Avatar
ACE 256 ACE 256 is offline
MajorGeeks Forum Administrator - Overclocking Expert
 
Join Date: Jan 2004
Location: 3915'58"N, 8132'32"W
Posts: 1,965
Thanks: 2
Thanked 29 Times in 20 Posts
Default

Id try to reinstall windows and back up your importint stuff.
__________________
" I don't care about what anything was DESIGNED to do, I care about what it CAN do. " - Gene Kranz
Reply With Quote
  #5  
Old 01-19-04, 07:12
Royden Royden is offline
Private E-2
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by ACE 256
Id try to reinstall windows and back up your importint stuff.
OMG, I want to avoid this. I don't even know how to navigate without the mouse. I have alot of important information on this system. Is there any other way to
get it working.?
Reply With Quote
Sponsored links
  #6  
Old 01-19-04, 07:21
ACE 256's Avatar
ACE 256 ACE 256 is offline
MajorGeeks Forum Administrator - Overclocking Expert
 
Join Date: Jan 2004
Location: 3915'58"N, 8132'32"W
Posts: 1,965
Thanks: 2
Thanked 29 Times in 20 Posts
Default

OH the mouse dosent work at all. Sorry i jist got up. did ya try a nother mouse?
__________________
" I don't care about what anything was DESIGNED to do, I care about what it CAN do. " - Gene Kranz

Last edited by ACE 256; 01-19-04 at 07:22.. Reason: Still asleep
Reply With Quote
  #7  
Old 01-19-04, 07:43
Royden Royden is offline
Private E-2
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Its weird it (the cursor) is stuck on screen. I do not
know how to navigate well without the mouse. The mouse does not work at all. I was thinking of a replacement mouse. I have not tried another mouse yet.
Quote:
Originally Posted by ACE 256
OH the mouse dosent work at all. Sorry i jist got up. did ya try a nother mouse?
Reply With Quote
  #8  
Old 01-19-04, 07:45
ACE 256's Avatar
ACE 256 ACE 256 is offline
MajorGeeks Forum Administrator - Overclocking Expert
 
Join Date: Jan 2004
Location: 3915'58"N, 8132'32"W
Posts: 1,965
Thanks: 2
Thanked 29 Times in 20 Posts
Default

In that case its prolly the mouse.
__________________
" I don't care about what anything was DESIGNED to do, I care about what it CAN do. " - Gene Kranz
Reply With Quote
  #9  
Old 01-19-04, 07:49
Royden Royden is offline
Private E-2
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am going to try to get a replacement today. I am not sure about this but, if I get another optical mouse and connect, it should recognize right away shouldn't it?
I am not sure about the "how to" on this situation.
Any suggestions?
Reply With Quote
  #10  
Old 01-19-04, 07:55
ACE 256's Avatar
ACE 256 ACE 256 is offline
MajorGeeks Forum Administrator - Overclocking Expert
 
Join Date: Jan 2004
Location: 3915'58"N, 8132'32"W
Posts: 1,965
Thanks: 2
Thanked 29 Times in 20 Posts
Default

window should recognose any mouse. I have a wireless mouse and windows set it up no prob. Make shore you can bring the mouse back if it dont work .
__________________
" I don't care about what anything was DESIGNED to do, I care about what it CAN do. " - Gene Kranz

Last edited by ACE 256; 01-19-04 at 07:57.. Reason: still asleep
Reply With Quote
Sponsored links
  #11  
Old 01-19-04, 23:51
ACE 256's Avatar
ACE 256 ACE 256 is offline
MajorGeeks Forum Administrator - Overclocking Expert
 
Join Date: Jan 2004
Location: 3915'58"N, 8132'32"W
Posts: 1,965
Thanks: 2
Thanked 29 Times in 20 Posts
Default

Ya git the new mouse?? (Royden "called" me on AIM) Ya might whant to check the drivers.
__________________
" I don't care about what anything was DESIGNED to do, I care about what it CAN do. " - Gene Kranz
Reply With Quote
  #12  
Old 01-20-04, 00:14
Tater's Avatar
Tater Tater is offline
Tot
 
Join Date: Jan 2003
Location: Chicago,IL
Posts: 645
Thanks: 8
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

My Logitech wireless optical (mx 700) wouldn't work either after a reboot. I dealt with their tech support and they said to use the PS2 adapter instead of USB. Not sure which model you have or if it's USB but it's worth a try.
Reply With Quote
  #13  
Old 01-21-04, 11:12
ACE 256's Avatar
ACE 256 ACE 256 is offline
MajorGeeks Forum Administrator - Overclocking Expert
 
Join Date: Jan 2004
Location: 3915'58"N, 8132'32"W
Posts: 1,965
Thanks: 2
Thanked 29 Times in 20 Posts
Default

FROM ROYDEN : I got a new optical mouse and once I plugged it in, the cursor started moving and all is well. Thanks for your support and help.


P.S. ROYDEN contacted me on AIM .
__________________
" I don't care about what anything was DESIGNED to do, I care about what it CAN do. " - Gene Kranz
Reply With Quote
  #14  
Old 01-21-04, 14:02
Cyber Punk Cyber Punk is offline
Private E-2
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

If this happens again maybe try turning down hardware acceleration one or two notches, it used to happen to me way back in the day and that sorted it
__________________
"Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel is just a freight train comin' your way" Metallica - No Leaf Clover
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:08.

MajorGeeks.Com Menu

MajorGeeks.Com \ All In One Tweaks \ Android \ Anti-Malware \ Anti-Virus \ Appearance \ Backup \ Browsers \ CD\DVD\Blu-Ray \ Covert Ops \ Drive Utilities \ Drivers \ Graphics \ Internet Tools \ Multimedia \ Networking \ Office Tools \ NEW! PC Games \ System Tools \ Macintosh \ Demonews.Com \ Top Downloads

MajorGeeks.Com \ News (Tech) \ Off Base (Other Websites News) \ Way Off Base (Offbeat Stories and Pics)

Social: Facebook \ YouTube \ Twitter \ Tumblr \ Pintrest \ RSS Feeds


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright © 2009 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Ad Management by RedTyger