MajorGeeks Support Forums

Go Back   MajorGeeks Support Forums > ----------= Welcome =---------- > Majorgeeks Welcome Center
Register FAQ Members List Calendar Casino Mark Forums Read

Majorgeeks Welcome Center Welcome! Never used a forum? Try a test post here; saying hi or introduce yourself.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-14-06, 19:40
roostersmasher roostersmasher is offline
Private E-2
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Help liveupdate

Hello. can some one help me I purchased Norton anti-virus, and I cannot run the live update. Something is not allowing me to access the symantec website. I tried installing hijackthis and I was able to download it but I cannot run it.

Please help!!!!:
Reply With Quote
Sponsored links
  #2  
Old 07-14-06, 20:10
AbbySue's Avatar
AbbySue AbbySue is offline
MajorGeeks Administrator
 
Join Date: Mar 2002
Location: Florida - At the beach
Posts: 4,242
Thanks: 65
Thanked 379 Times in 76 Posts
Default Re: Help liveupdate

Welcome to MajorGeeks roostersmasher!

I was going to move your thread but I'm not quite sure if you will need help in our Software or Malware forum yet.

What antivirus software were you running before you installed Norton? And did you completely uninstall it before installing Norton?

Do you suspect you have a virus or malware problem?

Are you having any other problems or just with Norton?
__________________
ֹ


~ Time is forever, yet never here for long. Only if you're clever, you'll treasure it before its gone. ~

ֹ

Support Majorgeeks on Facebook

Majorgeeks Newsletter
Reply With Quote
  #3  
Old 07-18-06, 02:11
roostersmasher roostersmasher is offline
Private E-2
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Help liveupdate

I wasn't running any anti-virus software....I'm pretty sure it's a virus.... I'm really not having any other problems, although my internet connection does slow down from time to time, and I get this pop-up that says a program is requesting information (roxo-soft) and it asks me if I want to connect to the internet, this only occurs when I first start up the PC.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-18-06, 02:57
Novice's Avatar
Novice Novice is offline
Major Geek
 
Join Date: Nov 2003
Location: Tennessee
Posts: 2,153
Thanks: 92
Thanked 96 Times in 92 Posts
Default Re: Help liveupdate

Welcome to Major Geeks! You might want to read this link and follow the procedures, http://forums.majorgeeks.com/showthread.php?t=35407. If any problems are still there after running all the procedures, post back, and I'm sure that Abby will move your post to the Malware Removal section.
__________________
Novice
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:22.

MajorGeeks.Com Menu

MajorGeeks.Com \ All In One Tweaks \ Android \ Anti-Malware \ Anti-Virus \ Appearance \ Backup \ Browsers \ CD\DVD\Blu-Ray \ Covert Ops \ Drive Utilities \ Drivers \ Graphics \ Internet Tools \ Multimedia \ Networking \ Office Tools \ NEW! PC Games \ System Tools \ Macintosh \ Demonews.Com \ Top Downloads

MajorGeeks.Com \ News (Tech) \ Off Base (Other Websites News) \ Way Off Base (Offbeat Stories and Pics)

Social: Facebook \ YouTube \ Twitter \ Tumblr \ Pintrest \ RSS Feeds


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright © 2009 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Ad Management by RedTyger